Müslibröd – perfekt på buffébordet!

900 gr vetemjöl
5 dl vatten
2 msk olivolja
1 msk salt
½ pkt torr jäst
1 dl müsli

Blanda de torra ingredienserna i en skål.

Tillsätt vatten och olja. Kör degen i maskin ca 10 min.
Låt degen jäsa övertäckt med plastfilm till dubbel storlek i en plastbunke med lite olja i.
(ca 2 tim i rumstemperatur eller över natten i kylskåp)
Baka ut degen till 3 avlånga bröd. Pensla med olja och strö på flingsalt.
Grädda bröden ca 14 min, 215 grader

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s