Årets första skörd på burk

– de är inte stora men naggande goda. Blandade primörer skivas och läggs i klassisk lag för senare njutning, eller direkt!
½ dl ättika
1 dl strösocker
1 ½ dl vatten
1 lagerblad
Några vitpepparkorn
Primörer som gurka, morot, betor
Koka en lag på ättika, socker och vatten.
Låt svalna.
Skiva dina primörer och varva dem i en glasburk tillsammans med lagerblad och peppar.
Slå på den avsvalnade lagen och ställ kallt 24 timmar.
Bjud dina primörer till grillat kött eller fisk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s